600 gr. mel
mandag den 30. august 2010
600 gr. mel
søndag den 15. august 2010
Det blødeste bløde
Nu må vi bare håbe, at den lille gut og hans forældre bliver glade for det - jeg synes der er noget ganske særligt over at give hjemmelavede gaver til nye små.
mandag den 9. august 2010
En af de grønne
Det er højsæson for spidskål, så her får I en af de små gode grønne. Super som tilbehør til krydrede kødretter.
150 gr. finthakket spidskål
1 fed revet hvidløg
5-10 gr. god olie
1 tsk. salt - gerne Læsøsalt eller anden havsalt
Ingredienserne til dressingen blandes og hældes over den fintsnittede kål. Trækker i køleskabet i fem minutter før salaten serveres.
søndag den 8. august 2010
Guld på pinde
Fem forskellige blå nuancer i det blødeste babyuld. Er vild med det norske navn helseteppe. Giver lune og tryghed og helse til nye små i kolde tider.
Har forresten også helt glemt at vise jer det guld, vi har fundet på svigermors loft. To sweatre strikket af mine drenges oldemor engang i slutningen af 70´erne eller starten af 80'erne. En til min mand og en til hans storebror. Den mindste trøje er stadig for stor til vores mindste, men næste vinter tror jeg, at jeg har retrodrenge i topklasse.
fredag den 6. august 2010
Nærmest lidt forelsket
Prøv lige at se her , skønne, skønne tæppe på en endnu skønnere hjemmeside.
Jeg kunne lige se det i forskellige blå nuancer blandet med hvid, sand og lys brun. Hvem der bare have sådan en lille trold at strikke til. Måske min veninde, der kan føde søn nummer to lige hvornår det skal være??
tirsdag den 3. august 2010
Skååååål
Min mor har to i orange og græsgrøn - min svigermor havde en i en kaki-grøn-brun nuance indtil vi overtog den. Og den knækkede. Det var dog i før-børn-tiden. Jeg er vild med det klassiske design som ikke har forandret sig i årtier, kan lide den fine klang, når man pisker i den og elsker, at den har bare lidt mere substans og vægt at arbejde med.
BONUSINFO:
Opskrift på kold ærtesovs:
Små fine ærter (friske eller optøede fra frost)
Hvidløg efter smag.
Citronsaft, salt og peber
Et mælkeprodukt af en art, jeg bruger græsk yoghurt fordi jeg er vild med konsistensen.
Ærter og hvidløg hakkes/blendes til en ensartet masse, youghurt tilsættes til konsistensen er som man ønsker, og der smages til med citron, salt og peber
søndag den 1. august 2010
Lige en ekstra ting
Skal jo lige lære kræet at kende og bloggen er det perfekte teststed. Overvejer at kalde den Dirch Passer - det er da et navn med klasse.